Agenda Stelei Popa se va umple cu viteză amețitoare, începând cu următorea perioadă. Conform celor mai recente modificări din grila de emisie a TVR 2, prezentatoarea TV va putea fi văzută pe sticlă în fiecare zi, la buletinul de seară! Cine îi va lua locul în weekend, aflați mai jos.

17580268_10211171019044142_989390748_nAnunțul despre noua grilă a TVR a fost făcut public astăzi, pe pagina web a postului de televiziune. Potrivit noilor modificări, buletinul de știri de la ora 19.00 va fi prezentat, de luni până vineri, de către Stela Popa.

Buletinul de weekend urmează să fie prezentat de către Raluca Arvat. Despre Raluca știm că și-a anunțat plecarea de la Pro TV România în toamna anului trecut, devenind în scurt timp parte a marii familii TVR.

Despre experiența sa la TVR 2, Stela Popa ne-a vorbit încă la începutul acestui an. În acel interviu însoțit de o ședință foto realizată la Chișinău, Stela ne-a spus că la televiziunea română i-a reapărut zâmbetul pe buze, la știri.

stela popa

Am întâlnit oameni minunați la TVR. Mă simt de parcă mi-aș cunoaște colegii de acolo de o viață. Ne-am împrietenit din prima zi. Mi-au dat sfaturi și m-au încurajat la început, la primele emisii. Nu au ezitat apoi să mă laude, au fost foarte generoși, iar asta… mi-a dat aripi. Spun adeseori că în viață am noroc de oameni buni, inclusiv în ceea ce-i privește pe colegi. Fie cei pe care i-am avut la Chișinău, fie pe cei de acum de la București, din redacție sau de la PR, de la sport sau de la meteo.

stela popa

Și, ca să nu fie doar vorbe, uite, în primele zile de la TVR, cea care m-a inițiat a fost chiar colega mea Raluca Arvat (ex-Pro TV). Ne-am împrietenit foarte repede. Mai ales că avem și un subiect comun de discuție – copiii noștri. Dănuț și Tudor sunt apropiați ca vârstă, motiv pentru care uneori ne surprindem povestind minute bune la telefon. Și de la Dorina Florea (TVR 1) am primit multe sfaturi care mi-au fost de mare folos. Mai am noroc și de producători, colegi din regie și de platou absolut minunați”, mărturisea jurnalista.

Stela Popa, prima basarabeancă ajunsă să prezinte noutăți în România: „La TVR mi-a reapărut zâmbetul în știri!”

S-ar putea să-ți placă și:

Stela Popa – gazda elegantă a Galei United Way România: „Întâi de toate trebuie să fim… oameni”

Un prezentator bun la Breaking News se cunoaște! Stela Popa dezvăluie detalii din culisele jurnalismului TV

Foto: TVR 2, Iacovlev Dima Photographer