Nici n-a reușit bine să împlinească o săptămână de la naștere, că a și devenit vedetă pe internet! Deși nu-i este arătat chipul, băiețelul mult așteptat al cântăreților Antonia și Alex Velea și-a făcut apariția pe internet deja a doua oară, atrăgând după sine o mulțime de felicitări proaspeților părinți.

„Mulțumim pentru urări! Vă pupăm toți trei!”, spunea Alex Velea, acum câteva minute, pe contul său de Facebook. Proaspătul tătic de băiat a împărtășit, fanilor săi, și o fotografie nou-nouță cu bebelușul și mâinile părinților săi. Cei doi părinți n-au ezitat să-și afișeze tatuajele pe care și le-au făcut pe degetele mijlocii, în semn de legământ. 

Micuțul poartă un prenume dublu: Cezar Andrei, deci zvonurile anterioare s-au confirmat.

Între timp, Ciro Castellano, fostul socru italian al Antoniei, a declarat că interpreta n-are nicio șansă în lupta pentru costodia micuței Maya. „Dacă Antonia vrea, vine și Vincenzo și se duc la notar! Ne-am rugat, ne rugăm în continuare: te rog eu mult, lasă-ne în pace! Ce vrea? E clar că custodia se va face în Italia, n-are nicio șansă! Divorțul se face în România, pentru că aici a fost căsătoria, dar copilul e născut acolo, are pașaport italian!”, a declarat acesta, pentru presa română.

Pentru Cancan.ro, o sursă care nu și-a declarat identitatea a mărturisit că există dificultăți și în identitatea oficială a bebelușului, pentru că Antonia nu este divorțată, încă, de Vincenzo.

„Copilul va purta numele Castellano, însă nu după Vincenzo, ci după mamă. Pentru că băiatul a reieșit dintr-o relație extraconjugală, în certificatul de nastere, în dreptul numelui tatălui, apare o linie trasă. Acum, Alex trebuie să ceara un test de paternitate, care să ateste că el este tatăl băiatului. De asemenea, și Vincenzo Castellano trebuie să faca un act prin care să spună că nu este el părintele bebelușului și că nu are niciun fel de drept asupra băiatului. Lucrurile s-ar rezolva mult mai repede dacă Antonia și soțul ei ar divorța”, a spus sursa.

Foto: Facebook, cancan.ro

Distribuie articolul: