Faptul că Delia e omul schimbărilor nu mai este o noutate pentru nimeni. Artista reușește să își uimească fanii prin fiecare apariție și este una dintre cele mai excentrice interprete de peste Prut. Și cu ocazia lansării noii sale piese, Delia a surprins la propriu.

Acum câteva săptămâni, artista le prezenta fanilor revenirea la recunoscutul „curcubeu” din părul ei. Totuși, pentru acel look, interpreta a optat pentru o perucă, pe care a folosit-o și ieri, atunci când a cântat, în premieră, noua sa piesă, la un post de radio din România. Melodia se numește „Verde împărat” și este una de dragoste.

Ascultă piesa mai jos:

Citește și: 1 mln de vizualizări într-o singură zi! The Motans și Delia cântă în premieră LIVE piesa „Weekend”

Delia a combinat perfect și ținuta în care a apărut. Aceasta a purtat un costum din catifea în nuanțe de verde smarald. Și pentru că a reușit să își inspire fanii, unul dintre ei, i-a făcut și o surpriză, care, de atfel, i-a plăcut foarte mult.

Oau…

Публикация от Delia (@instadelia)

Amintim că intepreta de peste Prut își așteaptă toți admiratorii la două zile de concert, pe 5 și 6 martie, la Sala Palatului, acolo unde va avea loc un show grandios.

Vezi și: „Psihedelia”, două zile la Sala Palatului din București. Cât va costa un bilet?!

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: