De la ciorapii plasă, pantalonii cu talie joasă, topurile scurte sau rochiile mulate, stilul vestimentar al vedetelor a suferit schimbări majore de-a lungul anilor. În prezent ne confruntăm cu un alt trend ciudat care, ar spune unii, întrece orice limită. Dacă în trecut femeile care purtau pantaloni de trening, ori bluze sport cu pantofi cu toc erau catalogate drept lipsite de gust și prost îmbrăcate, iată că acest stil vestimentar este acum din ce în ce mai întâlnit peste ocean, dar și în România.

Saint-West-spl1585267_001-709x1024

Ai fi crezut vreodată că este cool să porți pantaloni sport și pantofi cu toc? Ei bine, acum este, pentru că ele au dat tonul în modă în acest fel. Kim Kardashian, Bella Hadid sau Rihanna au fost surprinse purtând astfel de ținute de nenumărate ori, iar vedetele din România se aliniază și ele acestor tendințe.

capture-20170930-132807

Rihanna, Kim, Bella Hadid, sau chiar vedetele din România precum Delia, Corina și Inna își permit astfel de aroganțe vestimentare, deoarece sunt niște dive care își pun amprenta în orice fac și cărora nu le pasă de gurile rele, cât timp se simt bine în pielea și hainele lor.

capture-20170930-132722

Sursa: okmagazine.ro