Deși este deja în al doilea trimestru de sarcină, interpreta Natalia Gordienko arată foarte bine, iar unicul semn că va deveni mămică este burtica proeminentă. Interpreta susține încă recitaluri live, iar astăzi a împărtășit internauților o nouă fotografie în care bucuria i se citește pe față.

„Желаем вам хорошей недели!💙🙏🏻” (Vă dorim o săptămână reușită!), a scris pe rețelele sociale artista. Nu știm dacă a ales întâmplător sau ba culoarea albastră pentru emoțiile plasate… nouă ne-a amintit de panglica albastră, asociată de obicei băiețeilor nou-născuți.

natalia g

Artista continuă să cânte, să fie într-o formă perfectă și să susțină chiar recitaluri live. Recent Natalia a postat un video în care interpretează live o piesă celebră, alături ce muzicienii din Chișinău Youth Orchestra.

Precizăm că artista nu a făcut declarații referitoare la sarcină. Contactată de revista noastră, Natalia a precizat că nu va vorbi la această temă. Interpreta a anunțat oficial despre faptul că așteaptă un bebeluș pe 27 august, chiar de Ziua Independenței.

gordinccc

Citește și: Nu a pozat în Moldova. Detalii despre ședința foto prin care Natalia Gordienko și-a anunțat sarcina

Foto/Video: Instagram.com