I-aţi mai văzut în diverse clipuri, alături de interprete precum Dianna Rotaru sau Olia Tira. Acum îi veţi vedea pe Jucătoru şi Sun Stroke Project formând un nou duet cu o piesă ce abia aşteaptă să intre în topuri. „Go on” este denumirea oficială a piesei cu care speră că cucerească publicul. Întrebat de portalul PentruEa cum a apărut această colaborare, Jucătoru a spus că ideea le-a venit cu 2 ani în urmă, şi cam tot de atunci au început să lucreze la piesă. Jucătoru declară că e bun prieten cu băieţii din Sun Stroke, aşa că era de aşteptat să apară şi o astfel de colaborare la nivel muzical.

Piesa Go On, care în traducere înseamnă „Mergi înainte” este cântată în două limbi: română, iar refrenul – în engleză. Mesajul piesei este acela că dragostea ne va salva. Băieţii se gândesc deja şi la filmarea unui videoclip în dependenţă de succesul pe care îl va înregistra piesa la radio şi TV.

Cu doar câteva zile în urmă Jucătoru a mai lansat un videoclip alături de Dianna Rotaru la piesa „La Vita e bella”, aceasta fiind a doua colaborare muzicală dintre cei doi. Nici băieţi din SunStroke Project nu se lasă mai prejos, lansând recent piesa „Party”, care deja a ajuns în topul radiourilor.