Senzualitatea se învață de la generația a treia și nu de la modelele de nici 20 de ani, care strălucesc pe copertele revistelor. De asta ne convinge o femeie de 90 de ani, originară din Australia, a cărei fotografie a devenit virală pe rețelele sociale.

Chiar dacă sezonul bikini abia urmează să vină, am rămas surprinși de imagine în costum de baie a lui Irene Carney – o femeie de 90 de ani, originară din Noul Wales de Sud (Australia). Nonagenara dovedește, prin această fotografie, că încrederea în propriul corp nu este decât o stare de spirit pe care ți-o poți asuma în orice moment.

Fotografia a căpătat popularitate după ce a fost distribuită pe pagina deFacebook a brandului australian de costume de baie Lady Watego. Poza o ilustrează pe Irene Carney într-un costum de baie format din două piese de culoare roșuie, cu buline albe.

the gorgeous 90 year old Irene on her family cruise wearing her @seafollyaustralia spot on bikini-never too old for a bikini. Love#ladywatego #ballina#seafollyaustralia #bikini#nevertooold

Posted by Lady Watego Byron Bay/Ballina on 25 Martie 2016

Nonagenara a pozat în acest costum de baie în timp ce se afla într-o croazieră alături de familia sa, iar internauții au rămas de-a dreptul impresionați de forma fizică uimitoare a femeii.

În câteva ore de la distribuire, fotografia a căpătat viralitate pe Facebook, iar internauții s-au declarat încântați să distribuie fotografia acestei femei care demonstrează că poți fi sexy la orice vârstă, doar dacă îți dorești.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: