Victoria Lopyreva a avut parte de un sfârșit de vară la care mulți visează, fără un moment neplăcut. Vedeta a petrecut pe litoralul Grecesc, pe insula Creta, unde a avut parte de un ghinion.

Modelul a avut parte de distracție pe cinste, dar și de momente de cumpănă în timpul unor activități extremale pe care le-a încercat Victoria, de-a lungul vacanței. În rezultat, tânăra s-a ales cu o coastă ruptă, însă în același timp, cu amintiri frumoase și o atitudine pozitivă.

Capturaţi ecranul complet 02.09.2016 144256Fată cu vâslă sau cum o coastă ruptă încă nu a încurat pe nimeni. Uneori mama mea îmi spune că e mai simplu să fii mamă de trei băieți, decât de o fiică neastâmpărată, cum sunt eu. Eu permanent mă grăbesc undeva, ceva fac și e practic imposibil să mă oprești! Le mulțumesc prietenilor mei și celor apropiați petru că mă acceptă așa cum sunt!” 

Victoria a revenit din vacanță cu un bagaj de impresii și poze frumoase, care îi compensează incidentul care i s-a întâmplat în timp ce vâslea pe placă de surf. 
Capturaţi ecranul complet 02.09.2016 144312

Foto: Instagram.com