Mulți fani o asociază pe Antonia cu perfecțiunea întruchipată și au parțială dreptate. Artista continuă să muncească foarte mult chiar și în ultimele luni de sarcină, iar o dovadă în plus este și noul videoclip pe care l-a prezentat chiar astăzi.

Vedeta și-a luat prin surprindere fanii atunci când a anunțat că prezintă o nouă piesă și chiar un videoclip pentru aceasta: „Get Up And Dance”, alături de cântărețul român Octavian Ioachim Petre, alias Achi.

Pentru că este o piesă dansantă, în care se cântă tot despre dans, clipul o ilustrează pe artistă executând câteva mișcări nu prea complicate. Asta, în ciuda faptului că a trecut printr-o cură cu fier și i s-a interzis să facă mișcări complexe, pentru a evita complicațiile pe parcursul celei de-a treia sarcini, care decurge mai complicat decât primele două.

Pe de altă parte, ținutele care i-au fost alese pentru acest clip îi camuflează perfect burtica proeminentă.

Despre activismul Antoniei a vorbit și Alex Velea, invitat de curând în cadrul unei emisiuni TV de la Kanal D. „Performează pe scenă de parcă nici n-ar fi însărcinată”, spune partenerul de viață și scenă al cântăreței.

Citește și:

Reacția lui Alex Velea după ce o prezicătoare din România i-a spus că se va despărți de Antonia

Foto: captură video

Distribuie articolul: