O tânără din Republica Moldova s-a înscris în competiția pentru titlul de Miss World Canada 2014. Este vorba despre Viorica Lefter – o basarabeancă de 19 ani, stabilită cu traiul în Canada.

Acum 6 ani, Viorica, împreună cu familia sa, a decis să emigreze în Canada. Acolo, a trebuit să le ia pe toate de la zero.

Perseverența și efortul maxim au ajutat-o, totuși, să fie acceptată la studii de medicină în cadrul prestigioasei Universității McMaster, din Ontario.

Pe lângă studiile în limba engleză, Viorica voluntariază la organizațiile Big Brothers and Big Sisters şi McMaster Red Cross.

Un efort special al Vioricăi se canalizează, în prezent, în pregătirile pentru concursul Miss World Canada 2014.

”Înscreirea mea la Miss World Canada a fost o decizie spontană, pe care n-am planificat-o din timp. O prietenă mi-a trimis formularul pe un site de socializare și m-a îndrumat să încerc. L-am completat, am trimis câteva poze și mi-am continuat viața mea zi cu zi.

Peste puțin timp, am primit un e-mail de confirmare, de la organizatorii concursului și am mai avut un interviu telefonic, după care am devenit oficial partcipantă la Miss World Canada 2014.

Am fost plăcut surprinsă să fiu aleasă din mii de fete și sincer cred că acesata va fi o experienţă deosebită în viața mea” ne-a mărturisit Viorica.

Despre cum reușește să combine două domenii atât de diferite: medicina și modelling-ul, Viorica a spus următoarele:

”Aceste domenii sunt, într-adevăr, greu compatibile, însă cred că le stăpânesc, deoarece în ambele mă simt foarte bine.

Îmi place tot ceea ce fac și depun eforturi maxime ca să obțin rezultate frumoase.

În prezent, studiile sunt prioritatea mea și dedic mult timp ca să ajung la rezultatele pe care mi le doresc. Sunt încadrată în multe proiecte de voluntariat și evenimente sociale,  destinate dezvoltării tineretului.

Modelling-ul, în același timp, este un hobby care îmi oferă posibilitatea de a evada și de a crea. Consider că activitatea mea împleteste de minune domeniul creativ-artistic cu cel academic. Ambele ocupații îmi sunt aproape de suflet și îmi aduc plăcere, de aceea am grijă să-mi fac timp pentru fiecare proiect prioritar.”

Viorica se bucură de un număr impresionant de suporteri, însă cei care o fac puternică sunt membrii familiei Lefter, pe care îi iubește enorm:

Cei mai mari fani și suporteri îmi sunt membrii familiei. Pe tot parcursul vieții mele, familia mi-a fost alături și la bine, și la greu. Ea mi-a oferit siguranța și încrederea că pot reuși în realizarea viselor mele. Ei mi-au oferit educația, sprijinul, disciplina și mi-au oferit condiții ca să mă pot dezvolta și aspira la mai mult.

Familia este comoara mea cea mai de preț și fortăreața în care mereu mă simt în siguranță. În același timp, am foarte mulți prieteni, cunoscuți și un număr mare de persoane pe care nu le cunosc, dar care mă susțin și mă încurajează zi de zi.

Aș avea o mare plăcere să-i cunosc pe toți personal și să le mulțumesc pentru susținerea pe care mi-o oferă, deoarece suportul de acasă este de o valoare imensă pentru mine.”

În prezent, se desfășoară concursul ”People’s Choice Award” desfășurat pe Internet, iar câștigătoarea acestui concurs va fi clasată automat în semifinală:

”Votarea va continua până la 11 Mai și aș fi foarte recunoscătoare tutoror celor care m-ar susține cu voturi și Like-uri. Puteți vota pentru mine, urmând următorii pași:

1. Click pe ACEST link;

2. Click pe numele “Viorica Lefter”, în coloana din dreapta;

3. Click pe ”Vote”.

Tânăra are și o pagină oficială de Facebook, pe care o puteți aprecia: Miss World Canada 2014 Delegate!

Viorica mulțumește cordial tuturor celor care o susțin!

Echipa PentruEa.md îi urează mult succes!

Surse foto: Norm Cheung Photography, Arhiva personală

Distribuie articolul: