Astăzi va fi dat startul Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2012 care se va desfășura în perioada 23 – 26 august la Constanţa. Una dintre participante este moldoveanca Doina Ianculescu-Spătaru care este solistă a trupei Festivo Band din România.
Interpreta va concura împreună cu alți 15 participanți la competiţia de la secţiunea Interpretare, la Festivalul Naţional de Muzică Mamaia 2012.

Doina Ianculescu-Spătaru este o frumoasă moldoveancă în vârstă de 26 ani. Focoasa blondă a reuşit să cucerească zeci de fani atât în Moldova, cât şi peste Prut. În 2005, după ce termină Colegiul de Muzică Ştefan Neaga din Chişinău, pleacă în România, unde absolveşte Conservatorul din Bucureşti şi Universitatea de Arte George Enescu din Iaşi.

Este solista trupei Festivo Band din România şi se bucură de popularitate alături ceilalți patru membri ai acesteia, dar abia după participarea în cadrul proiectului televizat internaţional Fabrica de Staruri, a reuşit să câştige şi simpatia unui număr mare de fani în Moldova. Doina a reprezentat ţara vecină, fiind una din finaliştii şi favoriţii proiectului.

Distribuie articolul: