Ne impresionează de fiecare dată curajul, perseverența și puterea prin care femeile din diasporă mișcă lucrurile din loc. Azi veți afla frumoasa istorie pe care și-a construit-o la Montréal Ludmila Timofti. Aflată deja de 8 ani în Canada, dumneaei este Asistent Manager (Adjointe administrative) la Chambre de Commerce et d’Industrie du Sud-Ouest, iar încrederea de care se bucură în rândul partenerilor a încurajat-o să se înscrie la un concurs local, destinat femeilor de succes și lansat de montrealrendezvous.com. Este printre favoritele competiției, iar cum o puteți vota, vedeți mai jos.

Ludmila Timofti este una dintre candidatele competiției „Concours Femme d’inspiration 2017 Sud-Ouest” – un concurs virtual, organizat la Montréal.

823840_46bdc55e732beb47cfcbfeeb5e856a54 (1)

Puteți vota pentru Ludmila Timofti făcând click pe butonul „VOTER” de pe ACEST LINK. În prezent, candidatura sa se bucură de întâietate, numărând peste 1200 de voturi online.

„Dacă este important pentru mine acest concurs? Da, este, întrucât reprezint imaginea unei comunități care se instalează activ în partea de sud-vest a Montrealului. Cred că v-ați dați seama că este vorba de comunitatea moldovenilor ce sa face cunoscută tot mai mult, în ultimii 5 ani. Este vorba în egală măsură de imaginea instituției pe care o reprezint, cât și a comunității de afaceri din regiune. Și dacă e vorba de concurs, să câștige cel care merită!”, ne-a mărturisit Ludmila Timofti.

Concursul pune la bătaie și un premiu în valoare de 250$, pentru valorificarea sa la Strøm Spa Nordique de l’Île-des-Soeurs – o insulă din provincia Québec.

Astăzi, EA.md va publica povestea de succes a Ludmilei Timofti în Canada. Veți afla prin câte a trecut, pentru a-și făuri o carieră frumoasă și cum se văd, de peste ocean, realitățile care se întâmplă acum în Republica Moldova.

Foto: arhiva personală, montrealrendezvous.com