O tânără din Republica Moldova este unul dintre cei mai apreciați DJ de muzică electronică ai momentului. Faceți cunoștință. Se numește Victoria Solovei și are 24 de ani. Este originară din Chișinău, iar în prezent locuiește la Verona. Pasiunea sa este muzica electronică. Mai este cunoscută și pentru aparițiile incendiare pe site-urile dedicate bărbaților. Într-un interviu acordat pentru un astfel de site, Victoria Solovei a povestit cum și-a început cariera de DJ.

Tânăra povestește că de mic copil a fost atrasă de muzica electronică, iar când a început să o studieze în serios, a ajuns o pasiune. Victoria spune că acum doi ani, când a început să lucreze cu o casă de discuri, și-a dat seama că dorește să-și facă din asta o carieră.

Victoria spune că lucrează la două piese noi și un videoclip, care va fi difuzat în luna decembrie a acestui an.

Frumoasa moldoveancă mai este cunoscută în Italia și pentru aparițiile sexy pe unele site-uri dedicate bărbaților, dar și pe copertele revistelor. Aceasta a anunțat că și în acest domeniu pregătește o surpriză. Victoria spune că va poza în ținute sexy de lenjerie intimă pentru un calendar.

Totodată, moldoveanca a anunțat că în curând își va face debutul și în televiziune. Aceasta va face parte din echipa unui reality show, însă nu a divulgat mai multe detalii.

Victoria a spus că are foarte multe oferte, iar valiza sa este mereu gata de plecare. Ea spune că deocamdată va rămâne în Italia, iar de Haloween va fi la Praga. Anul viitor va trebui să aleagă între Bangkok, Bali și Sao Paolo.

Sursa/foto: www.stirilocale.md 

Distribuie articolul: