Victoria Leuca are 14 ani și este născută în Portugalia, acolo unde locuiește până în prezent, împreună cu părinții săi. Deși are încă o vârstă fragedă, fetița este extrem de talentată, fapt pe care l-a demonstrat și în ediția cu numărul trei a sezonului 7 „Românii au talent”.

Victoria a interpretat o piesă FADO – un gen de muzică tradițional portughez. De la primele note, tânăra cântăreață a reușit să aducă lacrimi pe fețele celor din public  și emoții juraților români.

capture-20170304-111829

În final, moldoveanca a primit sute de aplauze și patru de „DA” din partea membrilor juriului, cei care au complimentat-o pentru vocea deosebită pe care o deține:

„Victoria, te-ai născut în Portugalia, dar să știi că sensibilitatea locului se simte și în sângele și în vocea ta în continuare. Asta face ca FADO-ul tău să fie mult mai special. Sângele apă nu se face, tot moldoveancă rămâi”, a spus Andi.

„Îmi place tare mult cum ai intrat în melodie, timbrul tău e foarte cald, mi-a plăcut mult. Ce chip dulce ai”, a adăugat Andra.

Vezi mai jos prestația Victoriei Leuca:

Menționăm că dolescenta cântă de când se ține minte, iar genul de muzică FADO l-a îndrăgit acum câțina ani. A participat la numeroase concursuri muzicale, atât în Portugalia, cât și în străinătate, a ajuns în finala unui consurs televizat de interpretare FADO și este nelipsită de la evenimentele culturare organizate în diasporă.

Foto: captură ecran