Imaginația pare să nu aibă limite atunci când vine vorba despre fanii Carla's Dreams. Una dintre admiratoarele interpretului este și Maria Ciorici. Tânăra a participat la X Factor pentru a reuși să discute cu artistul său îndrăgit, pe care însă nu l-a impresionat prea mult.

De ceva timp, muza Mariei Ciorici este chiar solistul Carla’s Dreams. Aceasta i-a scris deja mai multe poezii, iar la X Factor a venit cu câteva versuri noi.

„Nu am venit aici pentru a lua trofeul, dar pentru a avea ocazia să vorbesc mai mult și mai aproape cu solistul Carla’s Dreams. Eu scriu versuri, iar primele au fost dedicate chiar acestei trupe și creației lor. Am mai multe povești despre ei. El a văzut ce am scris și mi-a spus că este impresionat”, a menționat moldoveanca.

capture-20171008-104717

Până a-și începe prestația, tânăra l-a rugat Carla’s să-i ofere o îmbrățișare. Apoi a urmat momentul pe cât de emoționant, pe atât de jenant. Maria i-a recitat o poezie, iar reacția juriului a fost una așteptată. În timp de Horia Brenciu și Ștefan Bănică au făcut haz unul pe seama altuia, în versuri, Delia a spus că momentul Mariei l-a făcut pe Carla’s Dreams să se simtă prost. Asta din cauza unei prea mari admirații.

După momentul poetic, a urmat și intepretarea moldovencei. Aceasta a ales să cânte un colaj din două piese populare, drept pentru care a obținut trei de „Da”. Cel care nu i-a oferit un răspuns pozitiv a fost chiar solistul trupei sale favorite.

Vezi mai jos evoluția de vineri seara a Mariei Ciorici, la X Factor:

Foto: Captură video, Facebook.com