O moldoveancă a cucerit trofeul pentru cel mai bun agent de vânzări din Italia, după ce a reușit incredibila performanță de a vinde peste 1.500 de aspiratoare în doar un an de zile. Trofeul i-a fost înmânat în cadrul unei ceremonii fastuoase care a fost organizată la Lisabona și la care au participat peste 500 de persoane. Ana Damian are 34 de ani și este stabilită în Parma. Ana a reușit să devanseze alți 4.500 de vânzători care muncesc la o companie specializată în distribuția aspiratoarelor. Deși succesul pe care l-a înregistrat este cu adevărat uluitor, Ana nu are studii în domeniul vânzărilor. Mai mult, lucrează ca agent de vânzări de aproximativ un an și ceva.

Moldoveanca s-a stabilit în Italia împreună cu soțul său încă la începutul anilor 2000. Acum au două fiice de 14 și respectiv 16 ani. Ana povestește că atunci când era mică îi plăceau la nebunie cântecele lui Toto Cutugno, chiar dacă nu înțelegea nimic din ce cântă. Nu și-a imaginat vreodată că va ajunge să trăiască în Italia. Cea mai mare parte a vieții sale a muncit în Italia ca menajeră, însă spune că s-a săturat de orarul foarte încărcat, mai ales că nu reușea să petreacă mai mult timp alături de fiicele sale.

 

Acum, datorită premiului pe care l-a câștigat, moldoveanca va putea călători în mai multe țări din Europa și chiar va vizita și Statele Unite.
Sursa: Timpul.md 

Distribuie articolul: