Este o fire extravagantă și îi place să atragă toate privirile. Iată de ce, pentru a câta oară, Daria Radionova și-a acoperit bolidul de lux pe care îl deține cu milioane de cristale, iar acum, fiecare apariție pe străzile londoneze e o adevărată sărbătoare pentru iubitorii de inedit.

View this post on Instagram

Ready, steady, go 🏁

A post shared by Daria Radionova (@dradionova) on

Prima dată am auzit despre Daria Radionova prin 2014, atunci când era studentă la Londra și avea un Mercedes gri, „bătut” în cristale swarovski, mașină de la care nu ne puteam lua ochii pentru că strălucea la propriu! Deși au trecut cinci ani de atunci, gusturile tinerei nu prea s-au schimbat. Doar că și-a luat un automobil mai scump. Mult mai scump.

Daria se poate lăuda cu o colecție impresionantă de automobile de lux. Aceasta a deținut un Bentley, apoi un Lamborghini Huracan pe care, după „tradiție”, l-a învelit în cristale.

În prezent moldoveanca deține un Lamborghini SV prețul căruia pornește de la jumătate de milion de dolari. La începutul acestui an aceasta și-a acoperit bolidul cu peste 2 milioane de cristale swarovski. Ok. Nu a lipit ea fiecare cristal, ci au făcut-o cei de la carsincloaks, timp de 700 de ore. Până și numărul de înmatriculare este special și este personalizat: DAR II A.

Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, care este un automobil sport care a fost făcut în doar 600 de exemplare, iar prețul unui bolid începe de la jumătate de milion.

Daria Radionova este originară din Republica Moldova. Și-a făcut studiile la Londra, iar ulterior s-a apucat de afaceri. În prezent aceasta deține un salon de frumusețe și are propriul brand de haine de lux.

Sursa: Instagram.com