Ecaterina Gramma a fost model în show-ul Gucci, care a avut loc pe 21 februarie. Podiumul a fost amenajat într-un mod care să imite sala de operații, cu o masă pentru intervenții chirurgicale pe mijloc. În loc de genți, modelele țineau în mâini mulaje care imitau capetele lor și pui de dragon. Directorul creativ al casei de modă Gucci, Alessandro Michele, a ales cu mare grijă modele deosebite, în rândul cărora s-a regăsit și Ecaterina din Republica Moldova. 

Ecaterina Gramma are 21 de ani, iar acest show care a bulversat opinia publică, a fost prima prezentare de modă la care a participat vreodată, scrie locals.md.

„Eu sunt din Dondușeni, mereu eram cea mai înaltă și slabă fată din clasă. Majoritatea cunoștințelor și rudelor mele mi-au prezis carieră în modelling, dar eu fugeam de această idee. Mă gândeam că nu am cum să ajung în această lume, mai ales cu înfățișarea mea. Tot ce aveam erau niște fotografii făcute de niște cunoștințe, fotografi amatori. Așa s-a întâmplat că anume aceste poze au fost observate de Maria Chi.”

Foto: Maria Chi

Fotografa Maria Chi a organizat împreună cu Lora Zueva o ședință foto pentru Ecaterina. De aceste fotografii s-a arătat interesat directorul Vali Punga – directorul agenției Attitude Models. Pozele cu Ecaterina cu ajuns la directorul Gucci. Casa de modă imediat i-a propus Ecaterinei să vină la Roma, pentru niște probe. Astăzi, Ecaterina are un contract exclusiv cu Gucci, se mai menționează în articolul locals.md.