Flori, organza, dantele colorate, tul și o gamă de culori foarte concrete – iată oferta celebrului designer Zuhair Murad pentru sezonul cald al viitorului an 2015. Roșul și Violetul vor aprinde sezonul, iar negrul în combinație cu alb sau mov vor calma spiritele și vor conferi mai multă eleganță.

Cunoscut pentru creațiile sale apropiate nudului, din tuluri sau brodate, care scot în evidență modul în care Jennifer Lopez sfidează timp, Zuhair Murad a umplut de inocență corpul feminin cu noua sa colecție de primăvară-vară pret-a-porter. Siluetele anilor cincizeci sunt toate în dantelă florală albă și roz, în macrame și în salopete florale tăiate cu laser pentru niște look-uri mai sofisticate. 

murad

murad

Flower Power-ul vieții!
Flori pe Organza, pe Gazar și tul – așa vor putea uimi excentricele care în sezonul cald din 2015 vor dori să se contopească cu natura. Zuhair Murad le propune un duș magic de petale 3D și poale pline de farmec în printuri digitale, zeci de floricele și un rafinament aparte. Pantofii stiletto sunt un must have pentru o asemenea colecție de rochii. 

flori

rosu

Galben

Pentru vara 2015, Zuhair Murad vine cu haine de inspirație nomadă, cu un spirit libertin și de veșnic călător liber. Designerul propune imagini ce amintesc de „Regina țiganilor” pentru primavara-vara 2015. 

gipsy

gipsy

gipsy

Și miresele au ce alege pentru primăvara-vara 2015, condiția fiind să fie mirese cu personalitate, foarte îndrăznețe și gata să intre în gura lumii, dar și a presei.

Zuhair

mireasa Zuhair

Movul transparent, mov în combinație cu negru dau o notă foarte clasică, dar sexy în același timp. Deși e vară, putem să fim decupate din cap și până în picioare.

zuhair

mov

mov

Salopetele Zuhair Murad cu siguranță că nu te vor lăsa să treci neobservată. Mai cu seamă că abundă de sexualitate!

salopeta

murad

Foto: WWD.com

Distribuie articolul: