Duminică, 7 aprilie, începând cu ora 17.00, te aşteptăm la Pink MARTINI, pentru a procura ce vrei tu: o pereche de încălţăminte, o porţie de sushi, un voucher la Gourmand sau un tablou. Astfel, ne vei ajuta să colectăm banii necesari pentru operaţia şi reabilitarea Nataliei Colesnic. 
Ea este o tânără ambițioasă de 28 de ani, care era foarte aproape de îndeplinirea marele vis: acela de a aduce sportul Kangoo Jumps și în Moldova. Cu cîteva zile înainte de inaugurarea Clubului de Sport, a aflat că trebuie să fie operată urgent de o tumoare la creier.

Starea Nataliei s-a agravat în ultimile două zile şi ea are nevoie de bani, indiferent de locul unde va decide să se opereze. Toate resursele financiare cîştigate de tânără peste hotare, au fost investite anterior în ghetele pentru Kangoo.

Cu regret, tînăra a intrat ieri în convulsii şi necesită un tratament de urgenţă. Rudele şi părinţii nu au posibilitatea să colecteze toţi banii necesari nici pentru operaţie, nici pentru îngrijirile ulterioare.

Natalia este o tînără care de ani buni s-a întreţinut din propriile resurse financiare, lucrând peste hotarele ţării. Azi ea nu mai poate lucra, nu se poate întreţine şi de aceea, vine cu un apel la voi, pentru a se pune pe picioare şi a-şi dezvolta propria afacere, cea la care visează – Kangoo Jumps în Moldova.

Noi o putem ajuta. La târgul de caritate de duminică, 7 aprilie, ora 17.00, se vor licita:

Tablouri pe pânză sau în ulei a pictoriţei Irina Kara- preţul începe de la 800 de lei.

Încălţăminte Hande Made marca Irka Shoes: de la 900 de lei.

Dulciuri, cocktailuri şi sushi marka Pink Martini, de la 80 lei, pe care le veţi savura pe parcursul evenimentului.

2 Torte Marca Gourmand (prima şcoală de artă culinară ), de la 100 de lei bucata.

3 Genţi din piele Hand Made, produse în Moldova, din colecţia personala a Tanya Daniel Lujanskaya. Preţul începe de la 1000 de lei.

Produse marca Casa Rinaldi de la 100 de lei.

De asemenea, designerul vestimentar Olga Parubina va oferi 5 articole vestimentare pentru licitaţie, de la 500 de lei.

 

Lenjerie de corp, marca Lolita, de la 300 de lei.

La fel, vor fi licitaţi cercei de la Dorina Turculeţ, făcuţi special pentru eveniment, vouchere de la stilista Ileana Danko, vouchere pentru master class-urile Gourmand, la fel vor fi oferite discount carduri pentru lenjeria Lolita şi încălţămintele Irka Shoes Hand Made.

La eveniment, vor cânta interpreţi autohtoni – Adrian Ursu, Cristina Scarlat, Samir, Elena Javelea, Andi Bănică și Irina Remesh şi alţi artişti.

Toţi banii din vânzarea produselor şi a consumaţiei vor fi donaţi pentru Natalia.

Vă aşteptăm să facem un bine ÎMPREUNĂ.

Cei care nu pot veni la eveniment, dar ar vrea să o ajute pe Natalia, pot transfera suma de bani pe următoarele conturi bancare:

For payments in USD please indicate:

JSCB “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca”

SWIFT CODE: EXMM MD 22

MD74EX0900002252631588US

COLESNIC NATALIA

For payments in EUR please indicate:

JSCB “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca”

SWIFT CODE: EXMM MD 22

MD55EX0900002252631588EU

COLESNIC NATALIA

For payments in MDL please indicate:

BC “EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca” SA Filiala 9

EXMMMD22422 

2252631588MD

COLESNIC NATALIA

2001048321559

VĂ AŞTEPTĂM PE TOŢI LA TÂRG!

Distribuie articolul: