Concursul român de talente X Factor România scoate în vizor și povești de viață care sensibilizează de-a binelea! În preselecțiile realizate la Chișinău, cei din proiect au rămas cuceriți de vocea unei armence stabilite cu traiul în Republica Moldova. Se numește Tatevic Davidyan, este mămica solitară a trei băieți și a demonstrat pe scena concursului că merită un viitor în lumea muzicii.

10274207_140996696274071_4172692377012537287_n

Tatevic s-a stabilit cu traiul în Republica Moldova împreună cu familia ei, după un conflict etnic ce avea loc în Armenia. A început totul de la zero în Republica Moldova, tocmai de aceea pentru ea, familia este cea mai importantă valoare. Tânăra de 28 de ani este în prezent mama solitară a trei copii.

„Familia este cea mai sfântă. Viața înseamnă părinții, fratele și copiii mei. Am 3 băieți; la 20 de ani m-am căsătorit; la 21 am născut primul copil; la 22 – al doilea, iar la 25 – al treilea. Noi nu trăim cu tăticul lor, nu le spun că nu este, ca să nu simtă lipsa lui.

Pentru mine nu există greu. Îmi iubesc copiii și mai vreau o fetiță frumoasă. Asta e viața. Dacă ești slab, nu vei ajunge nicăieri. Trebuie să ai caracter și să ajungi unde vrei”, spune Tatevic, în descrierea sa.

Tânăra a ales să cânte o piesă din repertoriul lui Cher – „If I could turn back time”, pentru care a fost admirată și lăudată de către jurați.

„Armeancă venită din Chișinău la X Factor ca să cânte Cher. Despre asta este vorba la X Factor. Bravo! Eşti exact ce căutăm”, i-a spus solistul din Carla’s Dreams.

M-ai surprins plăcut, chiar dacă împrumuţi de la Cher anumite lucruri, e pentru prima oară când vocea se decupează atât de clar şi de frumos. Un timbru special, bravo”, a adăugat Ștefan Bănică Jr.

M-ai cucerit, aşa că din partea mea ai un mare DA!”, a declarat Horia Brenciu.

„Ești o prezență, ești ceea ce mi-aș dori să am în grupa mea la un moment dat la X Factor. Deja m-am gândit la niște piese la care să lucrăm împreună pentru gale. Bravo!”, a convins-o Delia, cu al patrulea DA.

Foto: a1.ro, Arhiva Personală

Distribuie articolul: