Ea este Altrichia Cook - o femeie din SUA, care s-a gândit să conceapă o serie de costume de baie pentru femei cu forme generoase, după ce ea însăși a devenit mamă și corpul său a căpătat o altă imagine. Cum arată costumele de baie pe care le creează, vei afla mai jos.

Femeia originară din Florida era foarte nemuțumită de felul în care arată, după ce a devenit mamă. Pentru că se simțea incomod în costumele de baie din comerț, aceasta a decis să inventeze ea singură niște modele care i-ar avantaja formele. Zis și făcut.

девушка-создает-авторские-купальники-для-любой-фигуры-8

După ce a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii cu lucrările sale, Altrichia a fost răsplătită cu un feed-bck extrem de călduros din partea pritenilor săi. Imedit de cum au aflat că ea însăși este autoarea acestor piese, prietenele virtuale ale Altrichiei au rugat-o imediat pe femeie să le conceapă și lor niște modele avantajoase. Așa, s-a născut ideea brandului Allusions by A. Leekay!

924124_454230691410857_369169674_n

Elementul central al costumelor sale de baie este talia înaltă, care acoperă în totalitate burtica femeilor.

„Pentru mine, contează foarte mult ca absolut fiecare femeie să se simtă frumoasă și sexy la plajă, atunci când va purta aceste costume de baie. Chiar și acum primesc foarte multe scrisori. O femeie mi-a spus că nu a mai purtat un costum de baie deja de 20 de ani”, mărturisește autoarea.

Acum, mămicile din SUA care au burtici inestetice și se tem să le afișeze la plajă, au o mulțime de soluții.

Foto: Instgram

Distribuie articolul: