După atâtea istorii de succes ale fitness bloggerilor din străinătate, a venit timpul să descoperim un exemplu autohton! Eroina acestei povești este Irina Farguța - o mămică a doi copii, stabilită la Bălți, care a reușit să slăbească considerabil după două nașteri și a creat un cont de Instagram prin care ajută și alte femei să fie adeptele alimentației sănătoase!

Faceți cunoștință cu pagina de Instagram @iren_far, autoarea căreia este Irina Farguța. La 30 de ani recent împliniți, se poate considera o adevărată învingătoare. Acum 3 ani și jumătate, după ce a devenit din nou mamă, a ajuns să cântărească 82 de kg, adică cu 30 de kg mai mult decât cântărea anterior sarcinii.

irin

După multe încercări eșuate și incorecte de a slăbi, Irina a descoperit literatura despre alimentația sănătoasă, care sublinia clar că înfometarea nu este compatibilă cu sănătatea și nici cu silueta de milioane. Și-a creat un cont de Instagram pentru a-l transforma într-o agendă virtuală, una extrem de eficientă, apropo.

Acolo, a început să publice mesele sănătoase pe care le prepară și le consumă. Transformarea nu a întârziat să apară. Timp de un an, mămica a revenit la greutatea de 52 de kg, iar popularitatea sa în rețea a crescut tot mai mult cu fiecare zi.

Astăzi, la pagina virtuală a mămicii sunt abonați aproape 3000 de internauți care o caută zilnic pentru rețete sănătoase și sfaturi legate de nutriție. E important să înțelegem că food blogging-ul nu este unica activitate a Irinei. Mămica îmbină această activitate creativă cu vocația de mamă, soție și deținătoare a unui job la care ține nespus de mult.

„Familia este principala mea sursă de motivare, sprijinul meu în orice situație. Oamenii dragi sunt persoanele pentru care ești gata să faci totul și să faci asta cu dragoste și din inimă. Anume ei m-au ajutat să mă „deschid” și să devin cea care sunt astăzi”, ne spune mămica.

Mai multe detalii din spatele acestei povești, aflați aici:

Irina Farguța – mămica din Bălți care face revoluție pe Instagram cu rețetele sale sănătoase

Foto: Instagram.com/iren_far/