Pentru că nu mai putea îndura bătăile și suferințele produse de soțul ei, Vera a ajuns la pușcărie după 23 de ani de căsnicie. Femeia cu 11 copii și-a înjunghieat soțul chiar de ziua fiicei sale. Acum, plătește cu 15 ani privațiune de libertate.

Într-o secundă, viața Verei a luat-o pe un alt drum. Traseul a condus-o pe o mamă a 11 copii după gratii. Totul a pornit de la o ceartă cu soțul, care a costat-o mai apoi 15 ani de închisoare. Însă, deși este după gratii și viața ei nu are nicio culoare, cei care îi dau putere să meargă înainte și o încurajează ori de câte ori o vizitează sunt copiii, scrie Ziarul Național.

Femeia a istorisit întâmplarea cu lux de amănunte, retrăind toată întâmplarea încă o dată. Vera a povestit că s-a ajuns la ceartă pentru că soțul ei, de care divorțase de ceva vreme era băut și a început să o înjure și să o umiliească. Istovită de bătăile soțului, pe care le-a îndurat timp de 23 ani, pe deasupra și infidelități, umilire și batjocură, femeia a luat cuțitul și l-a înjunghiat pe bărbat. „Mă irita nespus. Nu mai puteam să-l suport. Am luat cuțitul cu gândul să-l sperii și să plece din casa mea, însă nu mi-am dat seama că timp de o secundă viața ți se poate schimba. Soțul meu a căzut jos, leșinat”, a declarat Vera pentru sursa citată.

Astfel, cei 11 copii ai acestei familii au rămas și fără mamă și fără tată, mama mergând la pușcărie, iar tatăl trecând în lumea celor drepți. Cel mai important pentru Vera este că ei nu au fost duși l aorfelinat, frații mai mari care sunt căsătoriți i-au luat în ângrijire pe cei mai mici. „Fiecare dintre cei căsătoriți are grijă câte două luni de cei mai mici. Am cinci mititei la școală. Niciunul nu umblă murdar sau să facă probleme. Toți învață sau lucrează. Mă bucur că am așa copii. Nici nu m-am așteptat ca să fie atât de responsabili”, recunoaște condamnata care mai are încă zece ani de ispășit după gratii.

Sursa: ZiarulNational.md

Distribuie articolul: