Dacă până acum, machiajul reprezenta o necesitate, mai nou acesta a devenit o artă. O demonstrează zilnic makeup artistele din întreaga lume, care nu încetează să descopere și să reinventeze acest domeniu.

Un exemplu este și Gina, o tânără pasionată de makeup, care într-un an și-a făcut popular contul de Instagram, acolo unde postează imagini și filmulețe cu lucrările pe care le realizează. Totuși, atenția internauților nu a fost atrasă doar de tehnica sa ireproșabilă, ci și de locul ales pentru a aplica produsele cosmetice.

Așadar, Gina are ocupate ambele mâini atunci când machiază, pentru că una dintre ele îi servește drept „model”. Ochii sunt partea feței preferată a tinerei. Așa se face că aceasta îi pictează perfect pe mână, iar rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare.

Публикация от Gina (@gina.makeup)

Публикация от Gina (@gina.makeup)

Cei peste 150 de mii de urmăritori pe care îi are sunt foarte încântați atunci când artista le prezintă și modul în care o mână se tranformă într-o adevărată capodoperă. Are în colecție sute de farduri și ustensile, fapt care o ajută ca de fiecare dată să fie unică și deosebită în tot ceea ce face.

Admirați și voi mai multe lucrări:

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: