Fiecare makeup artist este diferit prin ceea ce face, dar Jessica Haynes e cu siguranță un exemplu care se deosebește de mulțime. Machiajul pe care îl realizează ea ascunde până și cele mai profunde urme de îmbătrânire sau pigmentare a pielii.

Jessica Haynes este o makeup artistă care și-a deschis un studio de înfrumusețare în orașul Baton Rouge din statul american Louisiana. A fost leste să-i vedem lucrările la un simplu search pe Instagram – rețeaua în care tânăra își promovează lucrările și unde este apreciată și urmărită de cca 30 de mii de internauți.

1

Cele mai multe dintre clienetele Jessicăi sunt de origine afro-americană sau sunt ajunse la vârsta a treia și vor să arate în continuare senzațional.

Pentru fiecare dintre ele, artista găsește „ac de cojoc”, transformându-le în adevărate zeițe. Orice imperfecțiune a pielii se transformă în trăsătură frumoasă după câteva minute de „magie” realizată de Jessica.

A machiat staruri de cinema, de televiziune, mirese, modele, astfel încât astăzi se poate mândri cu un talent aparte. Admirați și voi ce transformări poate realiza:

Glam-mama 😍✨ #makeupbyjess #tbt #goglamorgohome #notnewtothis #beat #beforeandafter #grandmaglam #beauty

A photo posted by Jessica Haynes (@makeupbyjess) on

Foto: Instagram 

Distribuie articolul: