Internautele pasionate de machaj au auzit cu siguranță de Vlada Haggerty sau cel puțin i-au admirat lucrările. Ucraineanca a devenit cunoscută nu doar în spațiul CSI grație lucrărilor macro de makeup, care au făcut-o solicitată de către marile publicații de modă și branduri de cosmetice. Vlada machiază fabulos și pune mare accent pe buzele femeilor!

catsVlada a venit pe lume și a crescut la Kiev, iar cariera în makeup și-a început-o încă în 2011, după ce s-a înscris la una din cele mai bune școli de makeup din Europa de Sud-Est, obținând note maxime la absolvire. Succesul academic a ajutat-o apoi să se afirme la un campionat organizat în orașul rus Sankt Petersburg, unde s-a ales cu o cupă de argint la categoria „Fantasy Makeup” și cupa de bronz la categoria „Runway Makeup”.

Succesul în cadrul acestor competiții a făcut ca lucrările Vladei Haggerty să fie tot mai râvnite pe paginile revistelor de modă mai întâi în Ucraina, după care și departe de hotarele ei. Covergirl, Disney Style, Maybelline, NYX, Pat McGrath Cosmetics și Smashbox Cosmetics sunt doar câțiva dintre marii săi clienți.

Cel mai des, tânăra poate fi găsită muncind pe platourile de filmări fie pentru revistele de modă, fie pentru brandurile de cosmetice.

Ucraineanca adoră machiajul macro al buzelor, iar recent a obținunt recordul mondial Guinness pentru „Cea mai valoroasă lucrare de Lip Art”.  A folosit 80 de diamante cu valoarea de 6.5 carate și mai mult, iar lucrarea finală a ajuns să valoreze cca 26,500 $.

vlada

Admirați și voi lucările ei:

Foto: Instagram, vladahaggerty.com

Distribuie articolul: