Zilele trecute, persoanele care fac naveta permanentă pe London Bridge, au putut observa că trotuarul acestuia s-a transformat pur și simplu într-un curcubeu plin de culoare. Drumul plăcilor-curcubeu, care se întinde pe 300 de metri de-a lungul podului, a fost creat de către prezentatoarea BBC Radio 1, Gemma Cairney, care s-a alăturat mișcării globale, dedicate aducerii unei scântei de bucurie în viața de zi cu zi a orașului.

Cairney susține că London Bridge este podul pe care nu doar ea îl traversează zi de zi, ci și zeci de mii de alți oameni. Anume din acest considerent a decis să aducă zâmbete pe fețele a peste 150 000 de oameni care traversează în fiecare zi această zonă.

Pentru a-și duce la bun sfârșit proiectul promis, adică de a crea cel mai lung drum din lume, pavat cu plăci colorate, jurnalista a apelat la specialiștii din cadrul studioului Spark Your City. 

Gemma Cairney demonstrează tuturor că înșiși locuitorii unui oraș pot aduce culoare în locul în care s-au născut. Gestul Gemmei s-a bucurat de popularitate instantanee. Podul a devenit extrem de popular, astfel că turiștii, dar și locuitorii orașului, au început să traverseze mai că în fiecare zi London Bridge, pentru a se contamina de culoare. Oamenii aduc flori în acest loc și se bucură de gestul binevenit al prezentatoarei.

Molipsiți-vă și voi din postările de pe Instagram ale Gemmei:

Everyone and everything looked so beautiful on the bridge ..

Фото опубликовано @gemagain

#SparkYourCity

Фото опубликовано @gemagain

 

Фото опубликовано @gemagain

VOGUE #SparkYourCity .. 400 metres of a rainbow to attempt Monday smiles

Фото опубликовано @gemagain

Фото опубликовано @gemagain

Foto: Instagram

Distribuie articolul: