Vă gândeați că cineva s-a măritat? Ei bine, NU! Reporterul și prezentatoarea UNIMEDIA, Cristina Aramă, a îmbrăcat rochia de mireasă pentru o sesiune foto care prezintă tendințele acestui sezon în materie de coafură și machiaj de mireasă. Ce senzații i-a produs prima rochie albă pe care a probat-o în viața ei ne-a spus chiar jurnalista.

Cristina Aramă

Pentru look-ul de mireasă al Cristinei Aramă, stiliştii au propus un coc sofisticat și voluminos, pentru a crea o armonie dintre coafură şi rochia vaporoasă decorată cu pietre preţioase. Hair-stilistul Lilia Sobuleac  a menționat că „ stiliștii au mizat pe un look romantic, dar în acelaşi timp somptuos,  iar onduleurile rebele au oferit o alură enigmatică și solemnă ținutei în întregime”, notează Fashion Guide.

Cristina Aramă

Întrebată dacă i-a plăcut să îmbrace rochia de mireasă, Cristina Aramă ne-a mărturisit: „Am trăit senzații tari. Parcă a fost o sesiune de probă înaintea marelui eveniment. O rochie de mireasă te marchează permanet. Dacă pentru unii ar fi o bucurie pentru mine ar fi însemnat mai mult temeri. Fiecare femeie se vrea mireasă în rochie albă. Nu am frica de a fi mireasă, mi-e frică să nu fiu o soție bună – asta se învață mai greu”, ne-a declarat Cristina, zâmbind.

Cristina Aramă

Pentru Cristina Aramă, rochia albă înseamnă mai mult o linie de trecere într-o nouă etapă a vieții: „Cel puțin pentru mine cu asta se asociază. E doar panglica pe care o tăiem”, a mai adăugat jurnalista. Precizăm că jurnalista Cristina Aramă are doi ani de când este în echipa Unimedia.info și a venit în redacție de când era încă pe băncile universității.

Foto: Fashion Guide

Distribuie articolul: