O jumătatea de veac fără cea mai celebră blondă din lume, care este admirată de mii de fani chiar și azi. Este imaginea unei femei frumoase, cu forme voluptoase, buze roșii și zâmbet sclipitor. În plus, Marilyn Monroe a fost considerată una dintre celebritățile care a dus un mod sănătos de viață, ceea ce nu poți spune același lucru despre vedetele de astăzi, scrie Daily Mail. Ieri s-au împlinit 50 de ani de la moartea frumoasei dive Marilyn Monroe. Peste 300 de fani s-au strâns duminică, la cimitirul Westwood Village Memorial Park pentru a comemora moartea vedetei. Fanii, dar și rudele, i-au adus un omagiu celei care a murit pe 5 august 1962. 

Fanii din toate colțurile lumii s-au reunit la una dintre expoziţiile organizate în cinstea actriţei. Ei au putut vedea sute de rochii, contracte şi piese de mobilier care i-au aparţinut blondei fatale. La Los Angeles a avut loc şi o slujbă în memoria artistei, iar teatrul unde a debutat Marilyn a primit numele actriţei. Frumusețea divei a fost admirată din totdeauna atât de bărbați, cât și de femei. Au existat zvonuri că după două căsătorii eşuate, Marilyn Monroe ar fi avut o relaţie cu preşedintele american, John Fitzegerald Kennedy.

Pe 5 august 1962, trupul neînsufleţit al actriţei în vârstă de 36 de ani, a fost găsit în locuinţa sa din Los Angeles. Ancheta a stabilit că Marilyn Monroe s-a sinucis luând o supradoză de somnifere. Totuşi, moartea ei a lăsat multe semne de întrebare şi au apărut o mulţime de teorii. De-a lungul timpului, au existat voci care au susţinut că actriţa a fost ucisă de oamenii lui John F. Kennedy sau chiar de serviciile secrete americane.

Marilyn Monroe, cu numele său real Norma Jean Mortensen, s-a născut la Los Angeles și a avut o copilărie grea. A locuit o perioadă într-un orfelinat, apoi în mai multe familii adoptive. La 20 de ani, la primul ei divorţ, Marilyn a acceptat să pozeze goală într-un calendar, pentru 50 de dolari, pentru că era săracă. Apoi au urmat roluri secundare, iar la începutul anilor 50, actriţa a cunoscut succesul cu filmele Gentlemen Prefer Blondes, How to Marry a Millionaire, Niagara şi Diamonds are girl”s best friend.

 

Distribuie articolul: