De când și-a făcut un blog, Andreea Bănică le împărtășește fanilor tot mai multe sincerități legate de viața sa personală și artistică. Ieri seară, artista și-a luat inima-n dinți și le-a mărturisit fanilor cum l-a cunoscut, acum două decenii, pe cel care i-a devenit iubit, soț și tată pentru Noah Andrei și Sofia Maria!

IMG_9492Andreea susține că și-a cunoscut viitorul soț încă din liceu, ce-i drept ea studia pe atunci într-a X-a, în timp ce el intrase într-a IX-a. Momentul s-a produs la Balul Bobocilor, unde Lucian Mitrea venise cu vărul său. Ea venise cu o colegă și a simțit din start că băieții au pus ochiul pe ele. Doar că după ce au dat cu banul, Lucian „i-a căzut” colegei.

Au trebuit să treacă luni, pentru ca Lucian să realizeze că Andreea îi era predestinată și venea să se vadă cu ea pe ascuns:

„M-am îndrăgostit. De cine? De Lucian – preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada următoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?”, adaugă vedeta.

Andreea e fericită că a fost sărutată, prima oară, de bărbatul vieții ei:

„Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi, după 23 de ani, sunt împreună cu „același iubit”, Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă cu zâmbetele și inocența lor.”

Ați avut dreptate: piesa „Același iubit” este inspirată din povestea de dragoste dintre Andreea Bănică și Lucian Mitrea.

Foto: andreeabanica.com, Instagram

Distribuie articolul: