„O femeie, un destin, un parfum” – celebrul Chanel N°5 vine cu o nouă provocare. Un spot promoțional cât un clip video, cu o coloană sonoră specială și o poveste de dragoste regizată, ca în filme.

The One that I Want (Unicul pe care îl vreau), astfel se intitulează noul film al unuia dintre cele mai populare parfumuri din toată istoria dedicată acestui produs. Creat în 1921 de Coco Chanel, parfumul rafinat cu aromă ușor florală (portocala, iasomie, vanilie, lemn de Santal) a avut, de-a lungul anilor multe campanii, multe fețe celebre care l-au reprezentat și multe filme de promovare.

scena film

GiselleGisele Bunchen, noua protagonistă Chanel N°5 ar putea fi supermodelul cu cele mai ridicate venituri din lume. Actrița a făcut și surfing pentru noul film al renumitului parfum iconic, regizat de Baz Luhrmann. Senzația cinematografică a fost lansată luni seara, la o cină specială, unde regizorul a apărut alături de Karl Lagerfeld și soția sa, Catherine Martin.

Giselle

Fostul înger Victoria’s Secret, Gisele Bunchen recunoaște pentru DailyMail că experiența filmului a fost una specială: „Sunt onorată să fiu fața Chanel Nº5. A fost o experiență uimitoare de a lucra cu regizorul Baz Luhrmann și echipa CHANELofficial”. Gisele a fost aleasă de Chanel pentru „frumusețea sa naturală și feminitatea ei modernă”. Ea se va alătura acum listei lungi de personalități care au reprezentat parfumul, inclusiv Lauren Hutton, Catherine Deneuve, Audrey Tautou sau Brad Pitt. 

Distribuie articolul: