Atunci când simte că îi este greu, Ianna Novac apelează la o metodă originală de a se pune pe picioare. Soprana își încarcă bateriile prin muzică, aceasta fiind, pentru ea, cea mai bună terapie. Soprana a mărturisit că va încânta, în curând, și publicul de la evenimentul de fashion dedicat persoanelor cu dizabilități: „Atipic Beauty”, care va fi prezentat de către Andreea Marin la București, pe 8 aprilie.

foto: Arhiva Personală

foto: Arhiva Personală

„Muzica vindecă sufletul, închide răni și îți dă acea stare specială de libertate, de putere și eliberare. Cred în terapia prin muzică și vă pot spune că atunci când nu mă simt confortabil, chiar asta fac: terapie. Chiar dacă poate părea puțin ciudat, mă ajută de fiecare dată. Atunci când încep să cânt, să studiez sau privesc un concert, dintr-o dată starea de spirit mi se schimbă complet. Muzica îți dă acea speranță de a merge mai departe și de a visa. Simt cum îmi înnobilează viața, scoate la iveală tot ce am mai bun și mai curat din mine. Ținând cont de mesajele pe care le primesc, se pare că are același efect și asupra celorlalți”, spune cântăreața.

Și pentru că a simțit chiar pe pielea ei efectele benefice ale terapiei prin muzică, Ianna a simțit că a venit momentul să le transmită și celorlalți acest lucru. Soprana va cânta, în Miercurea Mare, pe scena evenimentului Atipic Beauty, pentru a le dărui tuturor celor prezenți, câteva minute pline de emoție.

„Mi-a plăcut mereu să fiu alături de oamenii care înțeleg cu adevărat care sunt valorile acestei vieți, care trăiesc frumos și demn, indiferent de situația în care se află. Îi admir pe cei care ne dau tuturor un exemplu de viață, pentru că ei sunt cea mai buna dovada că orice este posibil. Nu este primul eveniment de acest gen, la care particip, pentru că nimic nu mă face mai fericită decât să dăruiesc speranță și bucurie prin muzica pe care o cânt. Este modul meu de a le spune acestor fete superbe, modelele Atipic Beauty, că nu sunt singure. Ele sunt speciale pentru noi, ceilalți, prin forța lor de a trăi și prin puterea de a merge mai departe”, a mai declarat Ianna.

foto: agentiadepresamondena.com

foto: agentiadepresamondena.com

Distribuie articolul: