Despre vocea deosebită a Alionei Moon, cei de peste Prut au aflat din cadrul emisiunii „Vocea României”, acolo unde a ajuns până în finalele concursului. De această dată, interpreta participă la un alt show din România, însă nu în rol de concurentă. Aliona este parte a bandului „Uite cine dansează!” și una dintre cele trei voci care pot fi auzite în fiecare ediție a emisiunii.

Despre această realizare, cântăreața a anunțat pe rețelele sale de socializare. Aliona nu a uitat să prezinte și imagini făcute în cadrul primelor două seri de „Uite cine dansează!”, iar cei care au fost atenți, au putut să îi audă vocea la unele dintre piesele ce au răsunat pe parcursul evoluției concurenților.

În band pot fi regăsite și alte voci cunoscute de peste Prut. Alex Mușat, finalistul de anul trecut al „Vocii României” este și el colegul de trupă al Alionei Moon, ambii făcând parte anterior din echipa Smiley.

Una dintre piesele pe care le-a interpretat Aliona în cadrul show-ului este „In the arms of an angel”, melodie pe care au dansat Raluca Netca și Sandu Lungu. Vezi mai jos momentul:

Amintim că la „Uite cine dansează”, participă și alți moldoveni, în calitate de concurenți. Coregraful Iulian Țurcanu și Olesea Nespeac sunt doi dintre ei.

Vezi și: Au luat prima notă maximă la „Uite cine dansează!” Admiră prestația Olesei Nespeac la ediția de aseară

Foto: Instagram.com/ Facebook.com

Distribuie articolul: