După o perioadă de „pauză creativă”, interpreta Nicoleta Sava-Hanganu a revenit cu o noua piesă, dedicată mamelor din lumea toată. „Cine n-are dor de mamă” este despre cele două mame ale artistei, cea care a născut-o și crescut-o, dar și soacra acesteia, căreia Nicoleta îi este profund recunoscătoare pentru toate.

hanganu mamelenicoleta hanganu

„Texul este scris de talentata textieră Diana Sava Daranuța, iar muzica de Cezar Cazanoi. Înregistrarea piesei a fost făcută la București, împreună cu Taraful „Frații Cazanoi” din cadrul căruia fac parte muzicieni de la noi, dar care s-au stabilit de ceva vreme acolo. Nu a stat deoparte nici soțul meu – Dumitru Hanganu, care a înregistrat trompeta şi nici fratele meu, Nicuşor Sava, care a pus clarinetul”, spune interpreta despre detaliile de producție ale cântecului.

„Mama, este un subiect foarte sensibil despre care aș putea să cânt neîncetat, și asta deoarece îmi iubesc mama fără limite, iar de când sunt căsătorită am două mame foarte grijulii şi iubitoare. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor celor care au contribuit la realizarea piesei, dar și mamelor mele pentru inspirație și dăruire!”, ne-a mai declarat Nicoleta Sava-Hanganu.

 

hanfanu cu mama