Instructoarea de fitness din Australia, Madalin Giorgetta, este urmărită pe Instagram de 400 de mii de oameni. Și-a etalat nu o dată formele bine lucrate, motivând internauții să facă sport. Este considerată una dintre cele mai „fit” utilizatoare de Instagram. Mai mult, chiar e într-o formă fizică excelentă.

Totuși, chiar și un fitness instagrammer face gropițe pe fese, un lucru absolut firesc. Madalin a postat dovada. Devine uimitor cât de diferit poate arăta corpul tău în poze atunci când schimbi postura, lumina sau unghiul din care faci fotografia. Oamenii cu influență pe Instagram știu asta mai bine ca oricine. Ei recurg deseori la Facetune sau la Spring pentru a arăta mai slabi.

„Inițial, când sora mea mi-a făcut poza, am văzut-o și am zis: „fuuu, arată grețos, șterge, șterge”.

Apoi, Giorgettei i s-a cerut un interviu pentru revista Women’s Health and Fitness și câteva poze. I-a scăpat și această fotografie, cu posteriorul în gropițe, iar revista a decis să folosească anume această poză.

capture-20170921-081228

„Acum că o văd în versiunea imprimată, sunt mândră și fericită că am decis să public această poză fără a o edita, fără a poza în mod special. Sunt doar eu, cu un cocos uriaș și grimasa haioasă.”

Astfel instructoarea speră să motiveze alte femei să iubească ceea ce se consideră imperfecțiuni, să se simtă bine în propria piele.

Sursa: independent.co.uk

Distribuie articolul: