Lea-Ann Ellison este una dintre cele mai cunoscute culturiste din lume. Pasionată de body-building, femeia participă constant la concursurile de profil.

Lea-Ann nu a făcut pauză nici măcar atunci când a fost însărcinată, continuând să facă exerciţii şi să posteze fotografii pe Facebook, spre uimirea prietenilor ei virtuali.

Mamele au îngheţat când au văzut-o pe femeia însărcinată în opt luni şi jumătate ridicând greutăţi. Lea-Ann Ellison a vrut să demonstreze că sarcina nu e echivalentă cu o boală şi că o femeie gravidă are mai multă putere decât una normală. Mai mult decât atât, atunci când se antrena sportiva purta pantaloni scurţi şi o bustieră, lăsându-şi la vedere burta imensă.

examiner.com

Publicul şi medicii s-au împărţit în două tabere: cei care o admiră şi spun că sportul este sănătos şi chiar ajută la oxigenarea sângelui şi la tonifierea muşchilor, care se refac astfel mai uşor după sarcină şi cei care sunt oripilaţi că o femeie gravidă în opt luni se apucă să pună în pericol sănătatea ei şi a copilului doar pentru a rămâne în formă.

depor.pe

Sportiva a născut toamna trecută un băiat pe nume Skyler.

ziarulring.ro

Distribuie articolul: