O surpriză pusă la punct în cele mai mici detalii de EA a ajuns cererea ei în căsătorie. Anastasia, o cititoare fidelă EA.md, ne-a relaltat toată povestea, cu poze și emoții, iar noi v-o dăm mai departe, în ultima zi a Campaniei #Cummacerut. Poate, poate... vă inspiră și pe voi!

„Era ziua de 8 mai 2017, ziua în care el își sărbătorea aniversarea și prima noastră zi de vacanță. Am plecat în destinația pe care ne-am propus-o de mai mult timp, Gran Canaria – cea mai mare din insulele Canare.
Împreună cu prietenii noștri, care sunt deja în calitate de nași, planificam din timp, extrem de secretos, supriza pentru aniversarea de 30 de ani a lui Leo, iubitul meu.
Micul dejul urma să aibă loc într-un loc deosebit cu o vedere fermecată spre ocean. Zis și făcut!
Cu sopul de a susține planul conspirativ, decorarea acestui loc, a căzut pe umerii prietenilor noștri.

Eu, cu mari emoții și speranța de a ne reuși am ajuns la locul stabilit. Până atunci nu văzusem cum era decorat, iar când am ajuns, am rămas de-a dreptul uimită, la fel ca și el de fapt, de frumusețea și de spiritul romantic care îl aveam în fața ochilor. De aici a pornit și cea mai interesantă parte…

Fiind o persoane extrem de directă, fiind sub influența șocului generat de farmecul acelui loc, mi-am făcut gândurile auzite: „E atât de frumos aici, de parcă ar fi o cerere în căsătorie, ci nu o supriză de aniversare.” În clipa care a urmat, fără ca să reușesc să rostesc bine aceste cuvinte, el era deja într-un genunchi, cu inelul în mână, și cu un ton amuzant a spus „Ei, dacă tot e vorba despre asta, vreai să fii soția mea?”

Astfel, cu emoții de nedescris, fiind cu adevărat suprinsă și zâmbind am rostit acel „DA”.
În așa mod, surpiza pregătită pentru el, a fost de fapt pentru mine. Cea mai frumoasă supriză din viața mea!”, ne-a scris Anastasia.

Vezi și: #Cummacerut: O poveste scurtă, clară și… frumoasă de dragoste pe scena teatrului! Eroina – EA, actorul principal – EL (Foto)

Foto: Arhivă personală