Cu siguranță că cele mai frumoase modele ale fotografilor sunt chiar apropiații lor, iar despre asta ne convinge și Suzy Mead - o fotografă din SUA, care a decis să-i ofere fiicei un dar extrem de prețios - amintiri sub formă de poze, unde micuța apare în compania animalelor.

Povestea mămicii a ajuns în atenția publică după ce Suzy și-a împărtășit decizia pe BoredPanda.com – un site de divertisment.

„Îmi place să realizez fotografii artistice cu dragostea fiicei mele pentru animale. Îmi place să creez portrete cu expresiile și stările pe care Mia le trăiește în copilărie. De-a lungul anilor, am descoperit o mare slăbiciune a ei pentru aceste creaturi, fapt care m-a inspirat la fotografii artistice. În această serie de fotografii am inclus portrete cu sentimentul puternic pe care Mia îl manifestă pentru prietenii săi cu blană. Fiecare deține un loc aparte în inima ei”, susține mama.

bestfriendsfor500-57e0ea6dbcc17__880

Fotografa stabilită în Nevada are un talent aparte de a utiliza lumina naturii în fotografiile ei, fapt pentru care a fost premiată în cadrul competițiilor de fotografie. Pozele ei surprind în special emoțiile calde ale maternității, ale familiilor, dar și animalelor lor de companie.

Pasiunea ei este capturarea adevăratului spirit al copilăriei, prin utilizarea elementului de poveste și al luminii. Admirați și voi creațiile acestei mămici:

Foto: portraitsbysuzy.com

Distribuie articolul: