Perioada gravidității este una dintre cele mai frumoase din viața unui cuplu. Iată de ce, imortalizarea acesteia a devenit tot mai populară în întreaga lume. Fiecare femeie își dorește să aibă în arhiva personală asemenea imagini, care, ulterior, să-i trezească acele trăiri și emoții prin care a trecut.

Una dintre fotografele care înveșnicește aceste clipe este și Kelle, o tânără mămică din SUA. Adoră să facă poze încă de la 10 ani, iar de atunci nu a mai lăsat aparatul foto din mâini. Astăzi, contul său de Instagram este urmărit de peste 60 de mii de utilizatori, iar imaginile pe care le face topesc inimile la propriu.

Chiar dacă nu este specializată într-un anumit tipaj de fotografii, cele care atrag cel mai mult interesul internauților sunt imaginile în care apar cupluri ce se află în așteptarea bebelușului. Kelle reușește să surprindă aceste familii în ipostaze pe cât de senzuale, pe atât de romantice.

Kelle este și ea mămică a patru fetițe, două dintre care sunt gemene. Bineînțeles că micuțele nu au avut cum să scape de obiectivul aparatului foto. Că sunt adorabile, e puțin spus.

Iată și alte imagini din portofoliul americancei:

Foto: instagram.com