O tânără din Oklahoma a reușit să cucerească, ieri, titlul de Miss SUA 2015. Potrivit nypost.com, americanca pe nume Olivia Jordan este fostă instructoare de fitness și are 26 de ani.

La proba de inteligenăță, Olivia a declarat că cea mai importantă problemă a Statelor Unite ale Americii este cea a relației dintre rase. Din biografia ei, aflăm că americanca posedă specializare medicală, studiind acest domeniu la Boston University. În timp ce învăța, Olivia muncea în paralel în calitate de instructoare de fitness și antrenor personal. Grație formelor sale, aceasta s-a filmat chiar și în spoturi publicitare.

Concurența a fost mare, Olivia luptând pentru marele titlu contra a 50 de alte tinere înscrise în competiție. Concursul din acest an a avut loc în Baton Rouge, Louisiana, fiind umbrit de un scandal legat de candidatul la funcția de președinte al SUA, Donald Trump. Acesta este și unul dintre organizatorii concursului MISS USA.

screen-shot-2015-07-13-at-12-05-48-am

Olivia va lupta în continuare pentru titlul de Miss World în cadrul competiției care va avea loc la 19 decembrie, în China.

55a3338dceab3.image

Sursa: New York Post

Foto: latimes.comtulsaworld.com, AP Photo/Gerald Herbert

Distribuie articolul: