Fotbalistul Cristiano Ronaldo ne-a purtat pe degete atunci când ne-a făcut să credem că se iubește în secret cu fitness modelul american Cassandre Davis. Noi fapte relevă o relație a sa cu deținătoarea titlului de Miss Spania 2014.

Tânăra care acum doi ani a fost numită drept cea mai frumoasă femeie a Spaniei pare să fi ajuns acum la inima lui Cristiano Ronaldo. Cel puțin asta trădează cea mai nouă copertă a revistei Corazón Czn, acolo unde Cristiano apare alături de Desire Cordero – o fată de 23 de ani, din orașul Sevilla.

https://www.instagram.com/p/BKVamVJBYSW/?taken-by=desirecordero

Cei doi ar fi împreună deja de o lună, iar ca să fie mai aproape de Cristiano, Desire s-ar fi mutat la Madrid. Fotbalistul a cunoscut-o pe  frumoasa șatenă în rețeaua Instagram, unde tânăra e urmărită de peste 133 de mi i de internauți.

Corazón Czn titrează pe pagina web și o știre exclusivă: „Cristiano Ronaldo și Desire Cordero – cuplul surpriză al anului”.

cats

În cazul în care relația celor doi se confirmă, aceasta ar putea fi prima legătură serioasă a lui Ronaldo, după despărțirea de rusoaica Irina Shayk.

Cine e focoasa blondă care i-a răpit inima lui Cristiano Ronaldo (Foto)

Până vine confirmarea relației, admirați frumusețea acestei fete:

https://www.instagram.com/p/BKbTkLHBvuv/?taken-by=desirecordero

🌟🌚

A post shared by Desire (@desirecordero) on

https://www.instagram.com/p/BJnpHICh1qn/?taken-by=desirecordero

Lunch break 🤗🍽 #shooting #worktime #lisboa

A post shared by Desire (@desirecordero) on

Foto: captură web, Corazón Czn

Distribuie articolul: