Spune-i ce obiceiuri ai avut pe parcursul sarcinii, ca să-ți zic cum vei arăta după ce vei naște. Probabi un astfel de proverb ar fi caracteristic și pentru Hannah Polites - model și fitnes bloggeriță din Australia, care a reușit să-și revină la maxim în formă în nici două săptămâni după ce a născut.

1,3 milioane – atâția fani sunt abonați în prezent la contul de Instagram al fitness bloggeriței Hannah Polites. Tânăra este extrem de activă în spațiul virtual, de aceea și-a ținut abonații la curent cu felul în care arată pe parcursul întregii sarcini, dar și cu modul în care ase afișa la scurt timp după ce a adus pe lume primul copil.

36 weeks of dreaming just how amazing it will be to hold you in our arms for the first time.. I can’t wait for our lives to change forever 🐳👶💕 #watermelonbelly 🍉

A photo posted by hannahpolites (@hannahpolites) on

Bloggerița de 24 de ani de parcă nici n-ar fi născut, atât de bine și-a lucrat formele pe parcursul ultimelor nouă luni, în ciuda criticilor care i-au fost aduse.

Se întâmpla de multe să fie învinuită de iresponsabilitate pentru faptul că făcea prea mult sport, ceea ce ar fi putut pune în pericol viața fătului. 

„Îmi place să fiu mamă și asta e prioritatea mea, dar eu continui să-mi fac timp pentru lucrurile care îmi aduc fericire. Sunt gata să mă întorc la fitnss de săptămâna viitoare”, spune fericita mămică.

Mulți zic că genetica e factorul decisiv pentru o asemenea imagine. Au parțială dreptate. Vedeți cum arată bunica nou-născutei:

3 generations and so much love ❤️

A photo posted by hannahpolites (@hannahpolites) on

Foto: Instagram