În ciuda politicilor de securitate impuse de către administratorii rețelelor de socilizare, tot mai mulți părinți distribuie pe internet fotografii cu odraslele lor. O poveste similară s-a terminat cu succes pentru o fetiță pe nume Millie-Belle Diamond, care a devenit mini-modelul caselor de modă, grație felului în care este îmbrăcată în fotografii. Fetița a devenit cel mai urmărit bebeluș de pe Instagram și posedă la activ peste 115 000 de abonați.

Millie-Belle Diamond a împlinit un an abia acum două luni, dar deja primește remunerări în valoare de peste 250 de dolari pentru o fotografie. La contul său de Instagram sunt abonate peste 115 000 de persoane.

Cariera micuței australience a început după ce mama sa, Schye Fox, a început să-și fotografieze fetița în diverse ținute cu propriul smartphone, după care – să posteze aceste fotografii pe Instagram. Tot mama fetiței este cea care creează ținutele în care Millie-Belle este îmbrăcată, atunci când este fotografiată. Nici prin cap să-i treacă acestei mame că pagina cu fotografiile fetiței sale, creată, de fapt, pentru persoanele apropiate, va deveni într-atât de populară, încât despre ea va scrie chiar și portalul britanic Daily Mail.

Grație faptului că micuța a fost fotografiată purtând un accesoriu scump, semnat de un brand, producătorii au fost pregătiți chiar și să plătească pentru a-și continua promovarea. Acum, micuța are în garderoba sa hăinuțe semnate de casele de modă Louis Vuitton sau Chanel, plus accesorii Burberry.

Potrivit sursei citate, Millie-Belle apare în fotografii purtând haine semnate și de către designeri renumiți. Fetița apare purtând în mâini poșete scumpe și plimbându-se în mașini cu sigla Mercedes-Benz. Culmea popularității a venit la micuța Diamond abia în luna iulie a anului trecut, atunci când fetița apărea pe un cont de Instagram dedicat modei, într-un costum cu print leopard. La acel cont erau abonați peste 3 milioane de utilizatori.

Astăzi, Millie-Belle este cel mai popular copil cu vârstă de până la doi ani, din câți există pe Instagram, după cum afirmă mama acesteia. Schye Fox declară cu mândrie că fetița îi seamănă foarte mult, iar în fotografii, pozează ca un model cu experiență.

Deși locuiește tocmai în Australia, mica fashionistă are fani peste tot în lume: în China, Orientul Apropiat și chiar Turcia.

Distribuie articolul: