Nicio durere din lume nu se compară cu cea a unui părinte neajutorat, care își vede puiul suferind. Totodată, nicio putere din lume nu se compară cu cea a părintelui care luptă pentru viața copilului său. Trec prin astfel de momente și părinții Gabrielei Gogeanu - o fetiță de 9 ani, care a suportat recent un transplant de ficat, iar acum are mare nevoie de ajutor pentru a se putea recupera.

Potrivit părinților Olga și Sergiu Gogeanu, Gaberiela s-a născut cu ficat anormal (Malformația Abernethy), iar pentru a putea supraviețui a avut nevoie de un transplant de ficat, intervenție care a avut loc la 19 august.

Deși operația a trecut cu succes, de la 19 august și până în prezent Gabriela a suportat încă 4 operații ca urmare a complicațiilor apărute, iar în tot acest timp, fata își are părinții alături neîncetat.

Strigătul de ajutor al părinților se referă la costurile legate de tratament și recuperarea de lungă durată a fetiței. În acest scop, pe platforma Gofundme.com a fost creată o pagină dedicată Gabrielei, prin care pot dona online toți oamenii cu inimă mare, cărora părinții le sunt nespus de recunoscători:

Gabriela’s Liver Transplant

bdf

„E greu. E greu și dureros să realizezi că copilul tău se află în starea aceasta de coșmar, că suferă ziua și noaptea, să-l vezi plângând, să-l vezi speriat după ce și-a văzut burtica cusută în lung și-n lat, să tresari când auzi telefonul sunând noaptea, așteptându-te deja la ceva rău, sa trăiești știind că în următoarea clipă situația se poate înrăutăți critic și iarăși vei auzi cuvintele medicului „îmi pare rău, dar ea trebuie urgent operată”.
… Timpul.
Noțiunea de timp este relativă. Însă un lucru este cert, timpul scurs nu poate fi întors, voi nu veți schimba scutece toate viața, nu veți fi rugați să spuneți povești seara, nu veți fi rugați să vă culcați alături în patuc pentru că numai așa poate adormi, astfel că prețuiți orice clipă petrecută cu copilul vostru și depuneți efort pentru a petrece mult mai mult decât ați dori în prezent.
… frica.
Există o vorbă „Frica are ochi mari”, însă credeți-mă pe cuvint, frica pe care am văzut-o în ochii copilului, care a pierdut mult sânge, iar tensiunea a scăzut la limita critică, are ochii cât un Univers.

Sincer vorbind, suntem foarte recunoscători pentru că am primit așa un suport moral și material de la prieteni, foști colegi de lucru și de la mulți oameni necunoscuți.

Vă mulțumim din suflet, vă rămân îndatorat și îmi asum obligația de a continua în viitor orice fel de ajutor oamenilor care au nevoie de el și cu certitudine pot afirma că binele facut vi se va întoarce înapoi, acesta este Legea Universului.

Va îmbrățișăm cu mult drag și Vă urăm sănătate familiilor voastre, iubiți-vă copiii și prețuiți orice clipă petrecută cu ei”, spune Sergiu, tatăl Gabrielei.

… e greu.
E greu si dureros sa realizezi ca copilul tau se afla in starea aceasta de coșmar, ca suferă ziua si noaptea, sa-l vezi plingind, sa-l vezi speriat după ce și-a văzut burtica cusuta in lung si-n lat, sa tresari cind auzi telefonul sunând noaptea așteptându-te deja la ceva rău, sa trăiești știind ca in următoarea clipa situația se poate înrăutăți critic si iarăși vei auzi cuvintele medicului “îmi pare rău dar ea trebuie urgent operata”.
… timpul.
Noțiunea de timp este relativa. Însă un lucru este cert, timpul scurs nu poate fi întors, voi nu veti schimba scutece toate viața, nu veți fi rugat sa spune-ți povesti seara, nu veți fi rugat sa va culcati alături in patuc pu ca numai asa poate adormi, astfel ca prețuiți orice clipa petrecuta cu copilul vostru si depuneți efort pu a petrece mult mai mult decit ați dori la moment.
… frica.
Exista o vorba “Frica are ochi mari”, însă credeți-mă pe cuvint, frica pe care am văzut-o in ochii copilului, care a pierdut mult singe iar tensiunea a scăzut la limita critica, are ochii CIT un univers.

Sincer vorbind suntem foarte recunoscători pu ca am primit asa un suport moral si material de la prieteni, foști colegi de lucru si de la mulți oameni necunoscuți.
Va mulțumim din suflet, va ramin îndatorat si îmi asum obligațiunea de a continua in viitor orice fel de ajutor oamenilor care au nevoie de el si cu certitudine pot afirma ca binele facut vi se va întoarce inapoi, acesta este legea universului.
Va îmbrățișăm cu mult drag si Va uram sănătate familiilor voastre, iubiți-vă copii si prețuiți orice clipa petrecuta cu ei.

Cu cele mai bune si sincere urări de bine din partea fam.Gogeanu.

Posted by Sergiu Gogeanu on 1 Septembrie 2016

Foto: arhiva personală

Distribuie articolul: