Raelin Scurry a uimit lumea întreagă nu doar prin faptul că a dat naștere unui băiețel pe bancheta din față a mașinii, dar și pentru că bebelușul s-a născut în sacul amniotic. În momentul în care i se rup apele viitoarei mămici, acest sac în mod normal se sparge. Lucrurile s-au întâmplat diferit în cazul lui Raelin, care a născut la doar 29 săptămâni de sarcină, pe 5 august. 

Ea credea că are contracții Braxton Hicks, care se produc de regulă la mijlocul sarcinii și nu era foarte îngrijorată, dar după 45 de minute de contracții intense, a decis să meargă la spital ca să verifice dacă totul e în ordine. Contracțiile s-au intensificat și atunci Raelin a înțeles că trebuie să împingă, povestește chiar ea despre toată experiența, pe Instagram.

„Am apelat 911, deoarece eram mult prea speriată. Nu mă puteau înțelege prea bine pentru că strigam din cauza contracțiilor, așa că am transmis telefonul logodnicului. Mi-am tras pantalonii și am văzut că deja capul bebelușului era acolo, jos. Am împins o dată și miracolul s-a produs. Când m-am uitat în jos am realizat că el era complet învăluit în sacul amniotic.”

Independent relatează că Raelin și logodnicul ei Ean erau convinși că vor reuși să ajungă la spital mai repede decât dacă ar fi stat să aștepte serviciile medicale de urgență, așa că au continuat să conducă mașina, deși erau foarte speriați.

„La început, bebelușul nu se mișca și tot ce puteam face era să mă rog că este bine. Apoi i-am mângâiat fața cu degetul meu și el și-a dus mânuțele mici, apoi piciorușul la față, de parcă mi-ar fi auzit rugăciunile și voia să mă asigure că este în regulă”, povestește Raelin.

capture-20170901-080000

A durat în jur de 7 minute până familia a reușit să ajungă la spital, unde medicii au alergat spre parcare și au deschis sacul amniotic, ajutând copilul să respire. Nașterile în sac sunt incredibil de rare, se produce una la 80 de mii și sunt comune în cazul nașterilor cezariene. Băiețelul lui Scurry cântărea 1 kg 600 grame și a supraviețuit.

❤😘😍 our little man! 😍

Публикация от Raelin Scurry (@raeee_nacoal23)