Se întâmplă de toate în zilele noastre, mai puțin, exhibiționiști care să creeze trafic pe magistrale, deși în SUA și acestea sunt posibile. O tânără în vârstă de 31 de ani s-a plimbat goală printre mașinile blocate în coloană și a fost protagonista unui adevărat spectacol. Vezi și alte detalii mai jos. 

O exhibitionistă a provocat un adevărat haos pe o magistrală din SUA. Aceasta s-a dezbrăcat goală-pușcă și a „defilat” în fața șoferilor care au rămas blocați în trafic tot din cauza ei.

Amie Carter în vârstă de 31 de ani, originară din Orlando, Florida, a șocat toți oamenii blocați în ambuteiaj, deoarec ea s-a plimbat complet goală printre mașini, până ce un conducător auto a chemat poliția.

Amie a aruncat cu telefonul în una dintre mașinele de pe magistrală, apoi s-a urcat pe capota alteia, după care a încercat să intre într-un alt vehicul, dar nu i-a reușit pentru că venise poliția la locul faptei.

Un polițist a declarat: „Carter părea să fie sub influența unor substanțe necunoscute, urmează să stabilim care au fost acestea.”

Femeia a fost arestat și acuzată de expunerea organelor sexuale în public, precum și de comportament indecent.

Sursa/foto: mirror.co.ukehow.com

Distribuie articolul: