O femeie goală a fost scoasă de pompieri din hornul casei fostului iubit, după ce a încercat să se strecoare în locuința acestuia pentru a-l spiona. Pompierii au petrecut două ore pentru a salva femeia de 35 de ani, care s-a dezbrăcat pentru a încăpea mai bine pe horn, relatează The Telegraph, citat de HotNews.md.

A procedat ca Moș Crăciun, scopurile fiind totuși altele! Strigătele de ajutor ale femeii disperate au fost auzite de fostul său iubit, care a sunat pompierii din Riverside County, California. Operaţiunea de salvare a durat aproximativ două ore, femeia fiind trimisă la spital cu leziuni moderate.

Cei doi au împreună trei copii, care la momentul producerii incidentului nu se aflau la casă tatălui lor.

Iniţial femeia a încercat să îl trezească pe Tony Hernandez folosind soneria de la intrarea principala, dar acesta nu a răspuns. Când Hernandez s-a trezit, la 4.30 dimineaţă, a auzit că femeia ţipă, dar nu ştia exact de unde vine zgomotul.

„M-a strigat de mai multe ori. Am întrebat-o unde e. Până la urmă mi-a spus că este blocată în horn. Am încercat să o scot, dar nu am reuşit. Nu îmi place cum se comportă şi nu îmi place ce face”, a precizat Tony Hernandez.

Distribuie articolul: