Nu crede până nu vede! Cam acesta este motto-ul lui Debbi Wood, femeia de 43 de ani, din Marea Britanie, care îi testează iubitului său fidelitatea cu detectorul de minciuni și repetă acest lucru în fiecare zi! Cel mai straniu, însă, este că Debbi și Steve, iubitul de 31 de ani al acesteia, s-au căsătorit și formează, oficial, un cuplu, potrivit Daily Mail.

Cea mai mare frică sau chiar paranoie din viața britanicei de 43 de ani a fost faptul că aceasta ar putea fi înșelată de Steve, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Cu toate acestea, zilnic, telefonul, adresa de e-mail și chiar contul bancar ale bărbatului erau verificate de-a fir a păr și de câteva ori pe parcursul zilei. 

Cuplul a ajuns în atenția opiniei publice după ce Debbi a fost diagnosticată cu un sindrom foarte rar, denumit „Otello” și care îl face pe om deosebit de gelos atunci când vine vorba de persoana iubită. 

Gelozia ajunsese până la nivelu la cate lui Steve îi era interzis să privească la femeile de pe ecranul televizorului și chiar la cele de pe paginile revistelor.

Problema constă în faptul că nu știu dacă merită sau nu să am încredere în el. Nu vreau ca Steve să creadă că alte femei sunt mai atrăgătoare decât mine. Dacă ești fericit într-o relație cu cineva, nu trebuie să te mai uiți prin părți”, mărturisește femeia. 

Cei doi soți s-au cunoscut în 2011, la recomandarea unui prieten. Atunci, Debbi se recupera după o despărțire dureroasă de alt bărbat. Anume acest lucru i-ar fi provocat femeii o gelozie excesivă față de partener. Înainte de relația cu Steve, și-a jurat că nu mai vrea nicio relație. Trauma emoțională, după cum se vede, și-a lăsat amprenta. 

La câteva săptămâni după ce au început să discute pe internet, britanicii s-au mutat împreună cu traiul și anume atunci au început și marile probleme. Debbi a început să controleze fiecare mișcare a iubitului său. I-a venit chiar și ideea de a instala, la telefonul și laptopul lui Steve, filtre care să nu-i permită să privească alte femei. I s-a părut puțin, așa că în scurt timp a început și verificarea la detectorul de minciuni!

Era singura modalitate de a afla dacă Steve se uită sau nu la alte femei. În general, îmi este fidel, dar de câteva ori, am reușit să-l prind că trage cu ochiul la alte femei!”, a mai spus Debbi Wood, pentru presa britanică.

Foto: thesun.co.uk, REX

Distribuie articolul: