Vă avertizăm că urmeaza imagini tulburătoare. Soții Fretz și-au fotografiat bebelușul născut cu mult înainte de termen. E atât de mic, incomplet format. În imaginile de mai jos este surprinsă deznădejdea și iubirea fără margini a unei mame.

Nimic nu prevestea tragedia. Sarcina tinerei mămici Lexi Fretz decurgea normal. Femeia se pregătea să meargă la nunta unei prietene apropiate. Lexi s-a oferit să facă fotografii la importantul eveniment. Abia aștepta acea zi fericită. Nu o oprea faptul că se afla la a 19-ea săptămână de sarcină. Însă cu o zi înainte de nunta prietenei, Lexi s-a simțit rău și a mers imediat la spital. Medicii au pregătit-o pentru ultrasonografie, dar nu s-a ajuns până acolo, căci Lexi simțea deja contracțiile. Înțelegând că la un asemenea termen copilul nu avea cum să supraviețuiască, mama a izbucnit în plâns. Soțul a venit imediat la spital.4_result-81Micuțul Walter a apărut pe lume noaptea.1_result-77A ajuns în brațele părinților imediat ce i s-a tăiat cordonul ombilical. Femeia spunea că i-a văzut inima bătând prin pielea transparentă. Soții s-au sfătuit și și-au lăsat fetele să îl vadă pe micuț.

Citește și: Cântăreața Valeriya își amintește cu lacrimi în ochi de avortul spontan prin care a trecut

Michaela și Emma au regretat mult că nu le era sortit să își cunoască mai bine frățiorul. Nici astăzi familia Fretz nu cunoaște motivul avortului spontan.

7_result-66

Investigațiile au arătat că fătul era sănătos, iar mama nu a trecut prin experiențe neplăcute în ultimele zile de sarcină. Soții au decis să incinereze corpul neînsuflețit al bebelușului, iar cenușa au luat-o acasă. Nu și-au putut reveni încă mult timp după cele întâmplate. Dacă bebelușul s-ar fi născut un pic mai târziu, ar fi supraviețuit, explică medicii.

6_result-68

Fotografiile au fost făcute de familie ca amintire, pentru arhiva personală. Cunoștințele și oamenii din comunitatea lor au rugat însă ca acestea să fie făcute publice. Mulți nici nu își imaginează cât de dificilă este această încercare- avortul spontan. Istoria lui Lexi ajută la perceperea mai corectă și deplină a unei asemenea tragedii.

 

Sursa: vmirechudes.com

Distribuie articolul: